Marte liker å gå på teater fordi det er litt annerledes og man kan både danse, synge og spille skuespill. «Det er vanskelig å forklare hvor gøy det er å stå på en scene og spille teater for et publikum før man har gjort det, men det er veldig spennende», sier hun. Hun spiller rollen som ordføreren i bygda. Utfordringen er å være litt mystisk og rar, og det er en del kostymeskifter som skal skje på veldig kort tid uten at publikum legger merke til det.

Ane liker å spille teater fordi hun får lov til å være en annen person. Hun synes også det er gøy å lære om teater og å få kostymer. I år spiller hun rollen som Birgit Strøm. «Birgit er en dame som liker å ha orden og oversikt, og som blir veldig stresset når noe går galt», sier Ane. «Utfordringen i rollen er at jeg skal være veldig streng i stemmen. Det er litt vanskelig å vite når jeg skal av og på, men replikkene er greie».

Share This