Robin Hood, barnegruppa

Foto: Andreas Müller

Den gode kongen av England, Richard Løvehjerte, har vært savnet i tre år. Det har hans egen bror, Prins Johan, sørget for. Prins Johan ønsker å ta over kronen, makten og helst også det naturlig krøllete håret til sin bror. Med hjelp av sine grådige og jålete venner hadde alt gått etter planen, hvis ikke det var for denne tannløse snikskytteren uten respekt for prins eller image!

Robin Hood synes det er urettferdig at prinsen bader i luksus, mens befolkningen må betale en skyhøy skatt.  De som våger å si fra, ender enten opp i et fangehull eller som fredløs i den mørke Sherwoodskogen. Sammen med sine venner har Robin en plan om å finne Kong Richard.

Robin Hood, barnegruppa

Foto: Andreas Müller

Prins Johan vet om Robins planer og prøver å arrestere ham, men det er lettere å jage en elefant gjennom et nåløye enn å fange Robin! Derfor har prinsen en annen lur lokkestrategi. Han vet nemlig om Robins største svakhet, Lady Marion. Robin elsker Marion og er klar til å overgi seg hvis hennes liv står i fare.

Vil Prins Johan få sin vilje og bli kongen av England? Vil folket klare å finne Richard Løvehjerte? Kommer kjærligheten til å seire?

 

Robin Hood, barnegruppa

Foto: Andreas Müller

Share This