Nok en gang byr ØBUT på en velsmakende historie krydret med musikk, dans og mye humor.

Vokst opp blant sultne ulver har Mowgli funnet sin plass i jungelen – selv om det hersker uenighet om han virkelig er en ulv, og ikke en ape, gnu, gnom. Eller kanskje en gris? Sammen med sine ulvebrødre holder han jungelen ren for søppel, leker med bestevennen Baloo, og lærer jungelens lover av Bagheera.

Men jungelen er ikke bare et sted for festglade aper og forvirrede tropefugler. Her hersker kun jungelens lov! … og kildesortering, selvfølgelig. Den sultne og farlige dronning, Shere Khan, hater mennesker som jakter, forsøpler og lager ild. Sammen med åtseleterne Lulu og Tabaqui legger hun ut på menneskejakt!

I en jungel av fugler som iherdig prøver å ta tilbake sitt nylagte egg fra en eggedosis-elskende bjørn, en Ape-konge som tror han er Elvis, psykologen Kaa som til stadighet hypnotiserer sine klienter, og med en latrine som stadig går tom for dopapir, havner Mowgli i en intens kamp om å overleve. Hvordan skal dette gå?

Bilder fra øving:
(Foto: Frode Spidsberg og Andreas Müller)

 

Jungelboken øving

Jungelboken øving

Jungelboken øving

Jungelboken øving

Jungelboken øving

Jungelboken øving

Share This