Åpen øving med uttdrag fra Narnia og Peter Pan

Katta er endelig sluppet ut av sekken, litt ihvertfall. Foreldre, foresatte, slekt og venner ble i dag invitert på ØBUTs åpne øving der vi fikk en sniktitt på hva som venter oss våren 2017. Ikke nok med det, vi ble også servert gløgg, peppekaker og klementiner for skikkelig å få opp julestemningen.

 

Sang og dans

Showet begynte med felles oppvarming ledet av Gerd. Ikke fysisk tilstede, men likevel fullt tilstedeværende via trådløst fra Bankok på storskjerm.

Etter oppvarmingen fikk vi høre en av de nyskrevne sangene til barnegruppas oppsetning Peter Pan, skrevet av Haavard Fonneland Pettersen, som også skrev musikken til fjorårets forestilling. Et skikkelig fengende nummer, dette lover bra.

VIDEOALBUM: Se videoene på YouTube

Like fengende var dansenummeret til samme låt. Har du ikke sett det allerede, så titt litt opp i artikkelen og se videoen. Dette svinger det av!

Barnegruppa avsluttet etter sang og dans med et utdrag fra Peter Pan der en sint Kaptein Krok verbalt dundret løs på alt og alle.

 

Drama på baksiden av klesskapet

Etter barnegruppa var det ungdomsgruppas tur til å vise hva de har bedrevet tiden med siden september. De har, akkurat som barnegruppa, brukt tiden godt og kommet langt. Ungdomsgruppa skal i år sette opp Narnia og dette begynner virkelig å ta form.

FOTOALBUM: Se alle bildene fra kvelden i fotoalbumet

Før vi fikk se et utdrag fra stykket der Edmund akkurat hadde kommet ut av skapet, ledet Eva barn og voksne gjennom oppvarmingen. Først en verbal sådan med lyder og sang på telefonkatalogen og appelsinmermelade, før alle ble dratt med i en runddans der det ikke var noe poeng å ta seg selv alt for høytidelig.

Denne smaksprøven lover bra, og det er bare å fortsette å glede seg til det hele braker løs til mars neste år.

Tekst og foto/video: Morten Mitchell Larød

Share This