Det nærmer seg Teaterfestivalen 2015, og nå har du sjansen til å se ungdomsgruppa vise et utdrag fra musikalen «Jungelboken» på Markadagen 1. mars 2015 på Skullerud.   Innslaget skal spilles kl 12.15 og 13.15.

Å ta vare på skogen er et tema som berøres i ØBUT´s «Jungelboken». Mowgli og hans ulvevenner prøver blant annet å holde jungelen fri for søppel.

Én dag i året arrangeres en åpen aktivitetsdag for store og små med Markas mange muligheter i sentrum. Arrangementet er et samarbeid mellom Fylkesmannen i Oslo og Akershus, Statens naturoppsyn, Oslo kommune, DNT, Skiforeningen, Friluftsliv Gamle Oslo (FRIGO), Orienteringsforbundet og Oslo og Omland Friluftsråd (OOF).  Arrangementet er dessuten en del av Friluftslivets år 2015.

Bildet viser fjorårets skuespillere under forestillingen «Åfferdeta? Jenta som var så fæl til å spørre».

Share This