Like sikkert som at våren kommer og årets teaterfestival spilles og avsluttes, går avgangs ØBUTerne inn i pensjonistenes rekker. Like vemodig og trist hver gang, men som i arbeidslivet når man grensen og nye får slippe til. I år er det ni pensjonister. Lykke til videre alle sammen!

Hedda

HeddaSelv om jeg bare har vært med på å sette opp to forestillinger, har det vært en utrolig opplevelse. Jeg har fått drevet med noe av det jeg elsker mest her i verden, nemlig teater. Jeg tviler på at det er noen som liker mandager, men å vite at jeg skal på teater da har faktisk gjort dagen til en av de beste i uken.

Jeg har blitt kjent med utrolig mange flotte personer, som jeg også har blitt veldig glad i. ØBUT-gjengen har vært fantastisk, og jeg kommer til å savne dere alle!

Jeg vil takke Eva og MC – for noen fantastiske instruktører, og alle ungdommene som jeg har vært så heldig å få stått på scenen med. Dere er en herlig gjeng!!

Henrik

HenrikFor et snaut år tilbake hadde jeg skikkelig sceneskrekk, og nå er jeg her. Det var en lang rekke med tilfeldigheter som fikk meg til å ende opp her, men jeg er mer enn takknemlig for at det er her jeg endte opp. ØBUT har vært et høydepunkt i ukene mine helt siden jeg begynte.

Jeg har kun vært med i en sesong, så jeg har ikke fått så lang tid til å få meg uendelig med minner, men de jeg har er helt fantastiske, og jeg kommer alltid til å ha de med meg.

Tusen hjertelig takk for meg ØBUT!

Ihne

IhnePå de 5 årene mine i ØBUT har jeg lært så utrolig mye. Jeg har lært at det er greit å være annerledes, jeg har lært at du ikke må være redd for å slippe deg litt løs. Denne gruppa/»klubben» har vært som familien min hver mandag og jeg føler meg takknemlig som får være med dem en hel festivaluke hver vår.

ØBUT har, og vil alltid være mitt favorittsted. Før var jeg ei sjenert jente som ikke turte å sosialisere seg selv med andre. Nå er jeg ei som har masse venner og elsker å være sosial. Jeg har gått fra å være en pute til å være Baloo i Jungelboken, til å spille min absolutt favoritt karakter i Narnia! Jeg er utrolig glad for at jeg har fått være med 5 år i ØBUT og jeg skulle ønske jeg kunne fortsette.

Til slutt vil jeg si at jeg oppfordrer alle barn og ungdommer til å starte på ØBUT, fordi, for å være helt ærlig; ØBUT er råkult og instruktørene våre er også ganske kule.

Magnus

MagnusMan skulle tro jeg var god på å reflektere, jeg har tross alt hatt en rolle som et speil i et av stykkene. Men jeg vil heller sammenligne meg med piraten jeg spilte i fjor, i hvert fall på skrivefronten. Heldigvis har jeg lært meg litt smisking etter rollen min som Tabaqui fra Jungelboken. Noe jeg er svært takknemlig for.

Husker fortsatt den gangen jeg først kom på øving, og trodde jeg var den eneste gutten. Noe som kan være ganske skremmende for en sjette-klassing. Heldigvis har jeg kommet en lang vei siden da. Og mye av det skyldes mine år i ØBUT.  Takk for meg ☺

Sebastian

SebastianI løpet av mine to teaterår i ØBUT har jeg fått mange nye venner. På ungdomsgruppa er vi en fin gjeng som koser oss, jobber hardt og bidrar alle sammen til et flott miljø.

Jeg har lært veldig mye, og søker meg nå videre med teater og musikk på videregående. Lykke til med årets forestillinger. Jeg gleder meg til å spille Maugrim i år.

Siv Ingeborg

SivDette er mitt 5. teaterstykke, 5 år med ØBUT, og jeg har kost meg like mye hvert år. I løpet av de 5 årene har jeg lært så utrolig mye, for eksempel hvordan improvisere og komme seg ut av en pinlig situasjon på scenen.

ØBUT har også hjulpet meg masse med å øke selvtilliten min, som da har hjulpet meg masse ellers (for eksempel med presentasjoner på skolen).

Takk for de utrolig flotte årene, alt jeg har lært og samarbeidet med så flotte instruktører og skuespillere.

Sondre

SondreJeg syns det har vært fint og være med i ØBUT. Jeg har blitt kjent med andre og opplevd noe nytt. Og det har vært veldig morsomt å være med i ØBUT.

Synneva

SynnevaJeg har så utrolig mange gode, rare, koselige og morsomme minner fra årene her i ØBUT. Hvem skulle for eksempel tro at det kan være så gøy å spille en stol? Øving er alltid høydepunktet med uka, og helt siden jeg begynte, var teateruka høydepunktet med året.

Nå vil det ikke være en eneste fordel ved mandager lenger, men jeg kommer fortsatt til å glede meg til festival hvert år. Det er forferdelig trist at jeg nå går ut av ungdomsgruppa, men jeg er ikke det minste redd for at forstillingene kommer til å synke i kvalitet, fordi herregud så mange flinke kids!

En stor takk til dere foreldre som gjør dette mulig, til alle mine vakre medskuespillere/bestevenner, og selvfølgelig til verdens beste instruktører: Eva, MC, Gerd og Irena <3 Jeg kunne skrevet 1000 ord til (i hvert fall 50), men for å oppsummere: ØBUT har fått meg til å elske teater mer enn jeg trodde var mulig. Tusen takk for det, og tusen takk for meg!

Thea

TheaØBUT betyr veldig mye for meg. På to år har jeg kjapt blitt kjent med både skuespillerne og de voksne. Jeg kommer til å savne Eva og MC og alle de andre voksne som så gjerne hjalp meg med hva det enn måtte være, og om noe var galt med kostymet eller annet var det folk på saken med en gang.

Til slutt, Jeg kommer til å savne øvinger fylt med mye latter og glede. Jeg kommer til å ta med meg videre alt jeg har lært innenfor skuespill og vennskap.

Share This