ØBUT Videre er nå snart klare med sin første store forestilling – Tornerose. Ikke den velkjente, gamle brødrene Grimm-versjonen, eller den vi er kjent med fra Walt Disney. Nei, dette er 2017-versjonen, basert på dagens ungdom, dagens utfordringer.

Tornerose anno 2017

Vekkerklokka ringer. Aurora orker ikke å stå opp. Det er alt for tidlig. Hun vil bare sove litt til. Og litt til. Og litt til. Gjerne i hundre år. Men mamma maser, pappa maser, skolen maser, venner maser, hverdagen maser. Selv alene på sitt eget rom, i sin egen seng, i sitt eget hode, er det umulig å få være i fred! Tankene til Aurora blir en levende påminnelse om alt hun må tenke over, huske og gjøre.

For hva skal Aurora ha på seg? Er hun klar til matteprøven? Er den artikkelen om Cuba-krisen ferdig? Hva om ingen har likt bildet hun la ut på Instagram? Er det sant at noen i klassen har en Snapchat-gruppe hun ikke får være med i?

Men det er ikke så viktig. For, har hun egentlig tenkt på hva hun skal bli? Har hun tenkt på studier og penger og trening? Har hun tenkt på fremtiden? Hun kan ikke kaste bort tiden! Så hvorfor står hun ikke bare opp?
– Eva Petershagen Åsbø

Billettbestilling

Vi kan for første gang i ØBUTs historie tilby forhåndskjøp av billetter. Alt for å gjøre det lettere å være tilskuer 🙂

Fredag 26. januar kl. 18.00
Fredag 26. januar kl. 20.00
Lørdag 27. januar kl. 16.00
Lørdag 27. januar kl. 18.00
Søndag 28. januar kl. 18.00

Harde fakta

Idé og manus: Eva Petershagen Åsbø, med bidrag fra skuespillerne i ØBUT VIDERE.
Målgruppe: Ungdommer i alderen 12-20 år, mammaer og pappaer og alle som kjenner en ungdom.
Sted: Abildsø skole, teatersalen.
Når:
– Fredag 26. januar 18.00 og 20.00
– Lørdag 27. januar 16.00 og 18.00
– Søndag 28. Januar 18.00
Pris: Kr 100,- (kr 50,- for skuespillere i ØBUTs barne- og ungdomsgruppe)

Forestillingen varer i ca én time. Caféen er åpen før og etter forestilling.

Plakat

ØBUT Videre er Østensjø barne- og ungdomsteaters gruppe for de mellom 16 og 19 år. Gruppen ble startet høsten 2017, og «Tornerose» er deres første oppsetning. ØBUT Videre består av 12 ungdommer, hvorav ti stk. tidligere har vært med i ØBUTS barne- og ungdomsgrupper. I tillegg har gruppa fått inn to helt nye medlemmer.

Share This