Like sikkert som at våren kommer og årets teaterfestival spilles og avsluttes, går avgangs ØBUTerne inn i pensjonistenes rekker. Like vemodig og trist hver gang, men som i arbeidslivet når man grensen og nye får slippe til. I år er det ni pensjonister. Lykke til videre alle sammen!

Aurora

Jeg startet på ØBUT for fire år siden. Da jeg startet var jeg veldig sjenert, og turte ikke snakke høyt foran noen. Ettersom årene gikk, la jeg mer og mer merke til hvor åpne og snille alle på ØBUT var. Jeg fikk mange nye venner, og lærte masse om hvordan man oppfører seg på scenen og hvordan man gjorde en rolle spennende! Jeg kommer til å savne alle sammen veldig veldig mye!

Casandra

Jeg liker å kalle ØBUT for «mitt andre hjem». Her kan jeg leke og tøyse og gjøre det jeg liker best i hele verden. Jeg føler meg så heldig som har fått en sånn mulighet til å stå på en scene og spille ut følelser og inntrykk fra forskjellige roller. ØBUT har også hjulpet meg med å bli mer sosial med andre folk. Jeg har fått mange nye venner og det kommer til å bli trist å ikke se de fantastiske folkene mer. ØBUT har hjulpet meg med å finne deler av meg selv jeg ikke hadde lagt merke til før. Jeg håper jeg kan fortsette med teater i fremtiden. Tusen takk for meg

Henriette

Jeg vil veldig gjerne takke for 7 fine år i ØBUT. Her har jeg fått MANGE “modne” venner. Jeg vil veldig gjerne takke fine instruktører og hjelpsomme foreldre.

 

Julie

Det kom en liten jente bort til meg etter en forestilling, og spurte om hun kunne få autografen min. Med drithøy selvfølelse skrev jeg under som «Aslan», og følte meg som en konge selv utenfor stykket. ØBUT har ikke gjort meg til en kjendis, men det har gjort at jeg elsker teater mer enn jeg noen gang kunne se for meg.

Etter 6 år, og 24 helt syke forestillinger i ØBUT er det veldig trist at jeg nå må takke for meg. For fy søren så deilig atmosfære vi har hatt her! Vi har blitt en liten familie som har opplevd mange gode stykker sammen. Jeg har gått inn i et helt sykt rollespekter, og har spilt alt fra en tissetrengt grønn klump, til en ganske kul rev i Pinocchio.

I tillegg er det morsommere enn du tror å spille et skap! Så jeg vil gjerne takke verdens beste instruktører; Eva og MC, som har lært meg (nesten) alt jeg presterer på scena, og som backer opp hele tiden. ØBUT fikk en liten 5. klassing for 6 år siden til å åpne øynene, slippe seg løs, og BJUDA PÅ! Lykke til videre, vil savne dere masse!

Maria Helene

Jeg begynte på ØBUT i 6. klasse. Jeg har spilt mange rare roller, eller som de fleste sier, gjort dem rare og av og til litt skumle. Alt fra Krøll von Krall med min medspiller Dronningen, til Professoren i Narnia.

På teateret blomstrer alle opp på sin unike måte, til og med de mest sjenerte får man lyd ut av. Jeg setter stor pris på at jeg har hatt teateret ved min side og ikke minst alle de flotte folka som er med. Jeg tror ikke at en eneste teatersjel kan si at de vil glemme ØBUT eller mine livlige historier.

Tusen takk for 4 år med ALLE mine unike og glade teatersjeler og ikke minst Eva, Maria Cecilie og Kåre.” Tuddelu, oink, oink!”

 

Share This