Velkommen til teaterfestival 2020!

Årets teaterfestival arrangeres fra 15. – 21. mars.
Sikre deg billetter  i dag på billetter.obut.no

ØBUTs barnegruppe presenterer: Robin Hood

Når Kong Richard må dra fra landet, overlater han ansvaret til sin egoistiske og dypt forfengelige bror Prins Johan. Men prinsen er ingen leder. Han tenker først og fremst på seg selv, noe innbyggerne i byen raskt får merke. Det harmoniske samfunnet bryter sammen når høye skatter blir innført for å betale for prinsens dyre vaner. Folket lider under prinsens regime, og ser seg nødt til å gå i opposisjon mot kongehuset. De søker hjelp hos Robin Hood som tar saken i egne hender, og som legenden forteller, begynner han å ta fra de rike og gi til de fattige. Men prinsens trofaste tjener, den hensynsløse og ondskapsfulle Sheriffen har ingen planer om å gjøre det lett for ham!

Skrevet av Merete M. Stuedal og Lisa Smith Walaas
Musikk: Lisa Smith Walaas
Regi: Christina Bjurholt
Koreografi: Marthe Stenerud Skeie

Premiere mandag 16. mars kl. 18.00
Onsdag 18. mars kl. 18.00
Fredag 20. mars kl. 18.00
Lørdag 21. mars kl. 12.00

ØBUTs ungdomsgruppe presenterer: Shrek The Musical

Hele verdens favoritt-troll er tilbake i en hysterisk sceneversjon basert på DreamWorks Oscar-vinnende animasjonsfilm. Tony-prisbelønte «Shrek The Musical» bringer alle de kjære figurene du kjenner fra filmen til liv på scenen. Kvikke replikker, humor, varme og spenning i bøtter og spann! Og musikalsk er dette en godtepose av de sjeldne!

«Det var en gang et lite troll ved navn Shrek…» Slik begynner historien om antihelten som begir seg ut på en reise som skal forandre hele livet hans. Som om ikke oppdraget han får er krevende nok i seg selv, må Shrek forholde seg til et irriterende esel med munndiaré, og en sprelsk prinsesse som motsetter seg sin redningsmann når ikke alt går etter boka. Legg til en skurk med kort lunte, ei selvsikker pepperkake, en hel by der alle er støpt i samme form, over et dusin bannlyste eventyr-freaks, en drage som holder en gjeng riddere til fange som backingkor – og du har definisjonen på et kaos som krever en sann helt. Heldigvis finnes det en… og navnet hans er Shrek.

Oversetter: Frode Aleksander Rismyhr
Komponist: Jeanine Tesori
Forfatter: David Lindsay-Abaire
Regi: Ester Gjermundnes
Koreografi: Helena Furu

Premiere søndag 15. mars kl. 18.00
Tirsdag 17. mars kl. 18.00
Torsdag 19. mars kl. 18.00
Lørdag 21. mars kl. 16.00

Forhåndskjøp billett på billetter.obut.no!
Kafé åpner 1 time før forestilling.
Spilles i Bøler kirkes lokaler.

 

Share This