Hei alle Øbut-venner. Lenge siden sist. Her kommer en liten oppdatering fra et rart år.

Heldigvis fikk vi holdt en forestilling av hver gruppe i 2020. Riktignok uten publikum, men den ble streamet. En forestilling med Shrek, og en med Robin Hood. Forestillingene er foreviget, og mulig å få kjøpt på minnepinne

Årets festival vil være i Uke 46 (14/11-20/11). Og da satser vi på å ha vår festival uke.Denne gangen setter vi opp Jorda Rundt på 80 dager for barnegruppen, og Oliver Twist i ungdomsgruppen. Spilletidene vil vi komme tilbake til.

Som dere skjønner er årets festival utsatt fra vårsemesteret til høstsemesteret grunnet alle Covid-19 restriksjoner.

Når det gjelder søknadsfrist for neste års festival, vil vi ha påmelding gjennom sommeren. Vi satser på å åpne påmeldingsvinduet i slutten av mai, og stenger det 15. august. Neste års kull vil begynne oppkjøringen umiddelbart etter årets festival.

Vi er i en situasjon som gjør drift av barneteater litt utfordrende, men ber om forståelse for dette.

Det vil bli bra!!

 

Share This